Troben dos homes morts a una caseta als afores de Sineu

imageDos homes de devers 40 anys han estat trobats morts a una finca del terme de Sineu situada a la carretera en direcció a Maria de la Salut. Les víctimes són de nacionalitat espanyola i al manco un dels dos podria estar empadronat a Sineu, encara que es desconeix si eren naturals del poble. Les primeres investigacions de la Guàrdia Civil sospesen la hipòtesi d’una intoxicació alimentària com a causa de les morts; no obstant això s’haurà d’esperar a conèixer el resultat de les autòpsies per confirmar aquest extrem.

Els dos homes eren amics i un dels dos tenia aquesta caseta llogada. La parella d’un d’ells dos ha donat l’avís al propietari en veure que el seu company estava il.localitzable. De fet, ha estat l’amo de la finca qui ha trobat els dos cadàvers. Els cossos no presentaven signes de violència i feia dies que eren morts. Demà se’ls practicarà l’autòpsia.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: