Nova medalla de plata per a Maria Oliver

10676120_956423537782302_4720770345536471105_nCom anunciàrem fa unes dies, aquest passat cap de setmana s’ha celebrat l’European Cadet Cup Fuengirola 2016, i el judo sineuer hi ha estat representat per tres judokes: les sineueres Margalida Genovard (-48 Kg) i Maria Oliver (-52 Kg), i Albert Rios (-90 Kg). La sort, però, només va jugar a favor de Maria Oliver que, després de guanyar tres combats, va arribar a la final però, tot i realitzar un gran combat, va caure davant la judoka italiana. La seva medalla de plata es va sumar a la resta de medalles de l’equip nacional (2 ors, 6 plates i 5 bronzes). En aquesta competició, tant Oliver com Rios hi acudien convocats per la selecció espanyola.

 

 

 

Reconeixement en la XV Gala de l’Esport 2016IMG_1194
Per altra banda, dimarts passat Maria Oliver va rebre un guardó de reconeixement del mèrit esportiu durant el 2015, que va tenir lloc en el transcurs de la XV Gala de l’Esport 2016 del Consell de Mallorca, celebrat al Teatre Principal de Palma. Aquesta cerimònia pretén homenatjar els esportistes en edat escolar que han destacat en algun esport individual o col·lectiu, bé perquè han estat campions d’Espanya o bé perquè han fet pòdium en competició internacional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: