La federació convida el club sineuer a la final de l’ITF Men’s Pro Circuit

Aquest passat dissabte la Federació Balear de Tennis (FTIB) va felicitar el club sineuer, dirigit per Rebecca Mellor, per la seva tasca en la formació de joves tennistes. Va ser a Peguera (Calvià), en la final de l’ITF Men’s Pro Circuit. La federació havia noliejat un trànsfer per al club de Son Magí, que omplí amb prop d’una cinquantena de joves tennistes, mares, pares i personal del club.

Els sineuers assistiren al desenllaç del torneig, en el que participaven vertaders cracks del tennis, i que també va comptar amb la presència d’Eva Serra (regidora d’esports de l’Ajuntament de Calvià), Carles Gonyalons (Dtor. Gral. D’Esports del Govern Balear) i Antoni Ferragut (president de la FTIB). El noruec Casper Ruud, número 2 del món (junior), va guanyar la final, imposant-se al valencià Carlos Taberner.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: