L’Ajuntament de Sineu cedeix un local provisional a l’OCB

foto (47)L’Ajuntament de Sineu ha cedit provisionalment un espai a la delegació de Sineu de l’Obra Cultural Balear (OCB), editora d’aquest mitjà. De fet, avui capvespre, el president de l’entitat, Joan Vanrell, ha rebut les claus del local, que es situat en el propi edifici del Claustre de Sant Francesc. L’OCB destinarà aquest espai a oficina, sala de juntes, redacció de Díngola en cas de necessitat i, especialment, a magatzem.

L’OCB duia gairebé des de la seva formació (fa 8 anys), i en major insistència des de l’inici de la publicació de Díngola en paper (fa 5 anys i mig), reclamant un local a l’administració municipal, d’acord amb el greuge comparatiu respecte a altres associacions que si tenien una seu social, però especialment tenint en compte el retorn (cultural, social, informatiu…) que suposen per al municipi les activitats dutes a terme per l’entitat.

La cessió de l’espai és provisional, perquè l’Ajuntament té previst de reformar i de reestructurar els dos edificis de sa Quintana, on hi vol fer el centre socio-educatiu de referència en el municipi i on hi haurà totes les associacions i entitats (entre elles l’OCB), com ja va informar aquest mitjà (fes clic aquí).

 

Notícia relacionada:

L’Ajuntament de Sineu convertirà sa Quintana en el centre cívic de referència

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: