Com serà l’homenatge a Miquel Cantó i als presidents que ha tengut el club?

Dia 3 d’abril serà un dia de records en el món del futbol sineuer. El club de Son Magí ha preparat tot una sèrie d’actes per aquest dia, que el directiu Tomeu Ripoll ha resumit per a Díngola.

Segons Ripoll, durant tot el matí hi haurà diversos partits de diferents categories. Però serà a les 13:30h quan hi haurà un dels actes esperats: la presentació de l’àlbum de la història del club. És un àlbum editat pel club i que inclou la gens menyspreable quantitat de 193 cromos. De fet, avui horabaixa, Díngola ja ha pogut veure els més de 70.000 cromos que s’han imprès a l’Estudi Periscopi. A l’àlbum es repassa la cronologia del club, els noms oficial del qual han estat Sociedad Deportiva Sineuense, CE Sineu i UD San Marcos. Cromos dels integrants de les actuals categories del club, cromos dels integrants de l’equip de la temporada 1975-76 que va pujar a Preferent, cromos dels presidents  que ha tengut el club al llarg de la seva història, i cromos d’altres persones importants en la història futbolística del municipi.

Ja cap a la tarda, després d’un dinar de paella, es farà l’homenatge als que han estat presidents i a un personatge ben singular del futbol sineuer: en Miquel “Cantó”, que per cert és portada del nou número de Díngola que s’ha posat a la venda avui.

També hi haurà una exposició de material de futbol i de documents i fotos inèdites que mai han estat exposades en públic. Serà en els vestuaris de la piscina. Us feim un primer tast d’aquesta exposició en la fotogaleria que adjuntam tot seguit.

Segons Ripoll, aquesta diada compta en la col·laboració del Consell de Mallorca (material esportiu i animació infantil) i de l’Ajuntament (plaques d’homenatge i l’àlbum de cromos).

Des del Club recorden que hi ha fins dia 28 per apuntar-se al dinar i que aquesta vol ser una festa per a tot el poble. Díngola us anima a participar-hi.

NOTA: Ja teniu als estancs el nou número de Díngola. Tota la info sobre el que passa a Sineu, en matèria econòmica, política, esportiva, cultural, educativa…

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: