[Setmana Santa 2016] Tot a punt pel Davallament

20160325-105531.jpg

Post el sol al Calvari de Sineu, ubicat a la sortida del poble arran del camí d’Ariany, avui capvespre es realitzarà el Davallament de la Creu. Serà a càrrec de la Prohomonia del Santcrist de la Sang sota la llum de la lluna plena i en silenci.

Hores abans de començar la processó del Sant Enterro i de la Soledat de Maria i després de la celebració de la Mort del Senyor a l’Església Parroquial, a les 19h, una comitiva es dirigirà cap a l’indret on és el crucificat i allà es realitzarà el Davallament. L’espectacularitat de l’espai -un recinte construït al segle XVII- i el silenci sepulcral que s’hi respira sota la tènue il·luminació dels festers, fan del Davallament un dels actes més importants de la Setmana Santa sineuera. El Crist serà baixat de la creu pels prohoms, el Cor parroquial interpretarà Stabat Mater i el cos serà traslladat solemnement i en processó fins al sepulcre que hi ha a l’Oratori de Sant Josep de l’Hospital, on es realitzarà una petita cerimònia religiosa.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: