Anna Gabriel, diputada de la CUP, impartirà una ponència sobre municipalisme, aquest juny a Sineu

La diputada independentista Anna Gabriel obrirà les jornades.

La diputada independentista Anna Gabriel obrirà les jornades.

Alternativa per Artà, Bloc per Felanitx, Alternativa per al Municipi de Santanyí, Movem Santa Eugènia, La Valldemossa que Volem, CUP-Palma, Alternativa per Pollença i Gent per Sineu participaran en la I Trobada Municipalista de Mallorca, els objectius de la qual són compartir experiències i aprendre uns dels altres, posant en comú les vivències i el coneixement de tots aquests partits.

La trobada, que tendrà lloc a sa Quintana els dies 4 i 5 de juny, comptarà amb les intervencions de persones destacades en la política actual i, especialment, en el municipalisme. Així per exemple, qui obrirà les jornades serà Anna Gabriel, diputada per la CUP – Crida Constituent al parlament de Catalunya. Gabriel és professora de dret a la UAB, i prové d’una família de xarnegos que militaren en el PSUC i en la CNT.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: