Exhibició de ball modern a la Plaça del Fossar

IMG_1135Aquest passat dissabte,14 de maig, les alumnes de l’activitat extraescolar de ball modern de l’escola Rodamilans i les de Maria de la Salut realitzaren l’exhibició anual al mercat de Sineu.

L’activitat fou dirigida per la seva entrenadora, Neus Ribot Ferriol, que fa uns anys va participar a dos campionats nacionals de hip&hop aconseguint, en un d’aquests, la medalla de bronze en la categoria de conjunt.

A l’exhibició participaren un total de 37 nines, 17 de Sineu i 20 de Maria de la Salut. Realitzaren diferents coreografies amb música actual, pop i hip&hop.

Va ser un horabaixa de ball i entreteniment amb una berenada com a cloenda. Les emocions, els nervis i la bona música varen ser els èxits de la vesprada.

El ball modern és una activitat poc coneguda i poc practicada en el Pla de Mallorca, a diferència d’altres indrets on hi ha moltes acadèmies professionals. Enguany, les classes de ball modern s’han duit a terme tots els divendres horabaixa, en dos grups diferents: les alumnes de 4 a 6 anys i, per altra banda, les nines de 10 a 12 anys.

La mateixa exhibició tendrà lloc a Maria de la Salut a finals de juny.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: