El Partit Popular està en total desacord amb l’ordenança de l’escoleta

x16pf003

Com va informar Díngola fa uns dies (fes clic aquí), el PP no està d’acord amb la nova ordenança de l’escoleta. De fet, el Partit Popular ha mostrat avui matí, en un comunicat de premsa, el seu desacord en com s’ha gestionat el tràmit d’elaboració de l’ordenança.

Segons els populars, “en cap moment s’ha consultat l’oposició per elaborar-ne el text, i tan sols se’ls ha informat sense admetre cap esmena“. Per altra banda, segons l’equip de Tomeu Mulet, “aquesta ordenança es va presentar a la comissió informativa -tràmit anterior a la seva aprovació per ple-, sense haver-ne elaborat el preceptiu informe econòmic, i tan sols després de denunciar el partit popular aquesta mancança es va elaborar“.

Pel que fa al text de l’ordenança, segons el principal partit de l’oposició, “és molt millorable“. El PP no està d’acord què “als no residents la rebaixa sigui superior que als residents“. També troba “minsa” la davallada de la quota, “perquè enguany l’ajuntament rebrà de la Conselleria d’Educació i Universitat una subvenció de 9000 euros (ajudes que es varen aprovar en el Consell de Govern del 22 d’abril), i aquests doblers no es veuen reflectits en la baixada de tarifes“. L’equip de Mulet tampoc no està d’acord què els pares paguin 50 € el mes de juliol, tot i no dur els fills a l’escoleta, perquè pagaran per un servei que no rebran: “és com si els sineuers paguéssim 50 € els mesos de juliol i agost pel manteniment del servei de la piscina municipal, tot i no anar-hi“. El PP entén que es tracta d’una mesura únicament recaptativa.

El PP troba que “durant la campanya a les eleccions municipals, Gent per Sineu va fer una defensa dels serveis públics prioritzant-los sobre l’aspecte econòmic, però aquesta defensa no es veu reflectida en les actuacions de l’equip de govern“.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: