[AVANÇ] Les preguntes de l’estàtua i altres ingredients de la nova Díngola

20160606-215753.jpg

Hi ha hagut presses amb la consulta sobre l’estàtua? S’ha frissat? És significatiu el tant per cent de participació en la consulta? Hi ha hagut prou informació i, especialment, prou debat públic (cafès, articles d’opinió, xerrades de sobretaula…) sobre la tercera icona del municipi (per darrera del campanar i el lleó de Sant Marc)? Com així no s’ha demanat parer a experts, com si s’ha fet de manera correcta amb altres projectes (sa Quintana, mobilitat…)? Ja poden retirar els estancs i papereries les postals de l’estació amb l’escultura metàl.lica? Què serà de l’estàtua quan es retiri?

Totes aquestes preguntes les farem a quatre sineuers relacionats (per estudis o dedicació professional) amb el món de la història de l’art, la gestió cultural, l’urbanisme i l’arquitectura. També parlarem amb el donant, Jaume Ferriol Curolla, batle de Sineu quan es va instal.lar el monument, i òbviament amb els responsables consistorials actuals.

Tornam tenir una amplíssima revista

El nou número de Díngola ampliarà i analitzarà amb més profunditat les notícies que s’han anat publicant diàriament en aquest digital, posant èmfasi en la presa de possessió de Miquel Confit com a nou batle (que ha de tenir lloc el proper cap de setmana), l’espectacular temporada del C.E.Sineu, els resultats del Pla de Mallorca de ciclisme, les jornades municipalistes organitzades per Gent per Sineu, etc.

Per altra banda, xerrarem de màfia (sí, màfia sineuera), de Tomeu de son Marron, de nous “espais” musicals, del carro mortuori que el consistori ha recuperat, de negocis que tanquen i negocis que obrin, de festes d’estiu, etc.

Un número, com veieu, molt suculent. Serà als estancs en unes setmanetes.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: