Ha acabat la temporada de bàsquet amb satisfacció general dels seus responsables

foto tot junts

Tot i que encara hi ha entrenaments, de manera oficial ja ha acabat la temporada 2015-2016 de bàsquet. Nins i nines de pre-esport i bàsquet fins l’equip infantil femení, passant per iniciació, pre-mini i mini masculí i femení, totes i tots han gaudit d’una temporada més d’aquest esport que, sens dubte, podem dir que el seu èxit ja és una realitat.

De fet, ha estat un autèntic goig veure jugar i manejar la pilota als nins i nines que han disputat partits aquesta temporada. Veure com allò que és important en les categories d’iniciació no és la puntuació dels partits (i de fet, en aquestes categories no hi ha marcador) sinó aprendre i gaudir de l’esport. L’habilitat i el joc en equip dels nostres nins i nines de les categories de mini i infantil (on si hi ha marcador) també ha quedat ben palès.

Sens dubte, el bàsquet a Sineu ja és un esport consolidat i amb uns bons fonaments. Dia 25 de juny, en el poliesportiu municipal, es celebrarà la festa de final de temporada. Els nins i nines podran nedar i després sopar. Cal apuntar-se al moments bar entre el 10 i el 20 de juny.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: