‘Pavarotti’ ja no és batle

A l'esquerra, Miquel 'Confit' i Pep 'Pavarotti'. A la dreta, Aina Saez, qui previsiblement hauria de substituir 'Pavarotti' quan aquest dimiteixi de regidor.

A l’esquerra, Miquel ‘Confit’ i Pep ‘Pavarotti’. A la dreta, Aina Saez, qui previsiblement hauria de substituir ‘Pavarotti’ quan aquest dimiteixi de regidor.

Des d’avui capvespre, Pavarotti ja no és batle de Sineu, després de presentar la dimissió en un ple extraordinari, d’acord amb el pacte subscrit amb els seus socis de govern. D’acord amb la legislació vigent, qui ostenta la batlia en funcions fins a la presa de possessió del nou batle és el tinent de batlia, Confit, que precisament serà el batle que es triarà dissabte.

Dissabte, dia 11 de juny, és el dia triat per fer el canvi de batle a Sineu. D’acord amb el pacte subscrit entre la formació sobiranista Gent per Sineu (GxS) i els regionalistes de Proposta per a les Illes (el PI) per a la legislatura 2015-2019, el primer any de batlia corresponia al regionalista Pep Oliver Pavarotti, mentre els tres anys restants serien per al nacionalista Miquel Gelabert Confit.

Fa mig any Pavarotti va assegurar a Díngola que segurament ell seguiria a l’equip de govern fins a desembre de 2016. Després ell es retirava i havia d’entrar una altra persona del seu partit (en principi, per ordre de col·locació en la llista, li tocaria a Aina Sáez González, que segons l’acord assumiria les tasques de joventut). Cal dir que, segons les fonts consultades de GxS, i segons expressa el mateix Pavarotti en una entrevista realitzada fa mig any (vegeu l’entrevista fent clic aquí), les relacions entre el regionalista i els regidors progressistes de l’equip de govern són ara excepcionals.

Pavarotti seguirà tenint la dedicació exclusiva unes setmanes més, i després passarà a Confit.

Notícia relacionada:

Pep Oliver (el PI) cedirà la vara a Miquel Gelabert (GxS) el proper 11 de juny

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: