Es modernitzen les eines de gestió administrativa del consistori

L'Ajuntament de Sineu ha començat a fer ús d'un nou programa de gestió administrativa, que hauria d'agilitzar els tràmits.

L’Ajuntament de Sineu ha començat a fer ús d’un nou programa de gestió administrativa, que hauria d’agilitzar els tràmits.

Aquesta setmana l’Ajuntament de Sineu ha començat a emprar el portal electrònic esPublico Gestiona per tal de facilitar tota la gestió administrativa i jurídica.  El portal esPublico Gestiona (fes clic per accedir-hi) és una plataforma usada per més de 52.000 empleats públics de tot l’Estat Espanyol, de més de 2.800 consistoris, que facilita la gestió diària administrativa (registre, gestió d’expedients, gestió documental, pagament electrònic, factures, notificacions…) del personal i també la transparència de cara al ciutadà (que hi pot accedir mitjançant el seu DNI electrònic, i conèixer en quin estat de tramitació estan els seus expedients).

L’ús d’aquest portal permetrà donar compliment al projecte “Paper Zero”, amb el qual l’administració de justícia vol contribuir a eliminar el paper en la mesura del que sigui possible, i que està estrictament lligat a les Lleis 39/2015 i 40/2015, que regulen el Procediment Administratiu Comú i Règim Jurídic del Sector Públic, i que entraran en vigor l’1 d’octubre de 2016.

A Balears, un 12% dels consistoris tenen implantat el sistema, segons el propi portal web.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: