Miquel ‘Confit’ ja és batle i ‘Pavarotti’ es compromet a seguir un any

Amb la mesa presidida per la regidora Magdalena Genovart, avui matí s’ha celebrat el Ple extraordinari per elegir nou batle després de la renúncia, dimarts passat, de Pep Oliver (fes clic aquí). No hi ha hagut sorpresa i amb majoria absoluta dels membres del Ple, ha estat elegit nou batle el cap de llista de la candidatura de GxS, Miquel Gelabert Font.

Entre el públic, que no ha omplert la Sala de Batles, hi havia familiars, amics i alguns representants polítics: Joan Carles Verd i Josep Melià de Proposta per les Illes (el PI); i Joan Font, Toni Reus i David Abril de MÉS. També hi ha assistit el batle de Puigpunyent, Biel Ferrà. I una imatge curiosa s’ha pogut captar: asseguts un vora l’altre els dos exbatles de Sineuers Independents, Jaume Ferriol i Andreu Matas.

Miquel 'Confit' ja és batle.

Miquel ‘Confit’ ja és batle.

En el torn de discursos, el nou batle ha fet alguns agraïments, en especial a Pep Oliver Pavarotti “per haver aportat la seva experiència a la resta de regidors de l’equip govern”. També ha apel·lat a la participació del poble en els afers polítics.

Oliver també ha basat el seu discurs en agrair el recolzament de la seva família i a totes i tots els que li han fet costat al llarg de la seva carrera política local. S’ha compromès a estar un any més amb l’equip de govern.

Els portaveus del PP i de SsM han desitjat sort al nou batle i han manifestat el seu compromís a fer política a favor del poble de Sineu.

El moment anecdòtic ha arribat al final quan el batle sortint Oliver ha fet un regal al batle entrant Miquel Gelabert per tenir al seu despatx: una pissarra petita i un paquet de guixos.

L’acte ha acabat amb un refresc en el Claustre del convent de Sant Francesc.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: