SI organitza un acte per aquest dissabte a Sineu, amb “Xurí”, mentre “Pavarotti” va a dinar amb “SoositaX”

Ben magre és l’actual campanya electoral. Díngola ja ho va avançar fa uns dies, que seria una campanya fluixa (fes clic aquí). És més palès que mai el desencant, l’escepticisme i les poques ganes de la ciutadania. Serà la campanya més barata que s’ha fet mai a l’Estat Espanyol, i els mateixos partits desisteixen d’invertir un excés de doblers i de temps en uns actes que, amb tota seguretat, congregaran només uns pocs adeptes i fidels.

La majoria de partits encara no han fet cap acte a Sineu. El Partit Popular encara no té res decidit. Tampoc el PSOE. Tanmateix les fonts de cap d’aquests dos partits no descarten fer alguna acció, que planificarien els propers dies.

Qui si té en agenda alguna acció és Podem Sineu. Segons fonts del partit,  s’aprofitarà el mercat setmanal de la setmana que ve, posant una taula informativa. Precisament en el mercat d’ahir, també Ciudadanos va posar una paradeta informativa.

Només les candidatures Units Podem Més (a l'esquerra de la imatge) i Sobirania per a les Illes (a la dreta de la imatge), tenen actes prevists a Sineu.

Només les candidatures Units Podem Més (a l’esquerra de la imatge) i Sobirania per a les Illes (a la dreta de la imatge), tenen actes prevists a Sineu.

 

Sobirania per a les Illes

13423849_1740293759560293_7759962754286591046_nL’únic partit que en aquests moments té planificat un acte és Sobirania per a les Illes (SI), amb el glosador Mateu Xurí com a cap de llista al parlament. Dissabte a les 19h el partit oferirà fer una cerveseta o un vermut i un poc de picada en el Claustre de Sant Francesc. Hi seran presents a part de Xurí, els candidats al senat Josep de Luis (advocat, entre altres, de Valtònyc i de les encausades de la Conselleria) i Loreto Amorós (la twitterstar i blogger eròtica que tantes pàgines de diaris ha ocupat aquestes passades setmanes).

 

Dinar de Pavarotti amb SoositaX i Cristòfol Soler

Per cert, el fins la setmana passada batle de Sineu, Pep Oliver Pavarotti, va assistir ahir a un dinar a Lloret amb la mediàtica candidata al senat, juntament amb altres batles o exbatles de Lloret, Lloseta i altres municipis (Antoni Bennasar, Miquel Coll, Bernat Coll, Joan Oliver…). Avui matí li feien broma: “tocares cuixa ahir eh!”. I és que Pavarotti va seure just al costat de Loreto. Pavarotti deia avui matí, no sabem si seriosament o en broma, “tenen el meu vot assegurat”.

El dinar havia estat promogut per l’expresident del govern Cristòfol Soler, un dels impulsors de la candidatura de Sobirania per a les Illes.

 

Civisme

A Sineu hi ha gent que no actua cívica i democràticament. Va ocórrer en campanyes electorals passades, i sembla que ocorre ara també. Si en passades eleccions va ser Julià Amorós (d’Esquerra), els cartells del qual varen ser esqueixats, Tomeu Mulet (PP), al que dibuixaren un bigotí, o Pere Joan Jaume (SsM), amb els cartells pintats, aquesta vegada ha tocat a Podem. Un cartell de Units Podem MÉS que estava col·locat en les barreres de la via ferroviària ha estat tallat netament amb un ganivet o unes tisores, segons s’ha comprovat.

 

Notícies relacionades:

Per ara només Podem i Sobirania tenen en agenda actes a Sineu

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: