Monsenyor Sebastià Ramis, bisbe de Huamachuco, presidirà l’Eucaristia aquest diumenge a Sineu

2016-06-15-QUEQUI_huamachuco_02L’església parroquial acollirà aquest diumenge a les 19:30 hores una missa d’acció de gràcies pel ministeri episcopal del bisbe de Huamachuco (Perú), Sebastià Ramis Torrens (Llubí, 1943) que, des de fa més de trenta-cinc anys, realitza una tasca pastoral, social i educativa fent del seu dia a dia tot un projecte de vida per als més necessitats -el 1981 va ser nomenat Administrador Apostòlic de la Prelatura de Huamachuco i el 1991 va ser consagrat com a Bisbe-. La celebració contarà amb la participació de l’agrupació de ball popular ‘Brot d’Alfabeguera’ i del cor parroquial i l’assistència de la corporació municipal.

Aquest franciscà llubiner ha mantengut sempre una estreta relació amb Sineu, de nin la seva família vivia a son Rossinyol i venia a escola al nostre poble i, ja essent missioner, quan venia a Mallorca no s’oblidava de venir-hi. N’és una mostra, tant el fet que el 6 de gener de 1983 presidís, conjuntament amb el seu antecessor, el bisbe dimissionari Damià Nicolau Roig, la celebració del quart centenari de la fundació del Monestir de la Concepció de la Verge Maria de Sineu, com que el passat 14 de maig administràs la confirmació a joves de Sineu, Llubí, Llorito, Pina, Costitx i Sencelles a la parròquia de Sant Feliu de Llubí.

Felicitats en el 25è aniversari de l’encomana del ministeri episcopal!

Gràcies a les fotografies cedides per Ramona Pujals i Ferrús podem veure l’aleshores Administrador Apostòlic entre la comitiva que, del monestir concepcionista, es traslladà cap a l’església parroquial per celebrar l’Eucaristia, i també el retorn al Palau en processó portant el Santíssim cap a l’església conventual on es cantà un Tedèum d’acció de gràcies i es realitzà una benedicció eucarística.

Foto: celebració IV Centenari

Text: Joan Vanrell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: