Què és això de s’Embat?

maxresdefault

S’Embat és, a part del vent que bufa de mar cap a terra, el nom d’un dels xibius més famosos de Mallorca (amb el permís del Royal Beach de la Platja de Muro, el Puro Beach de Cala Gamba, Can Gavella a Platja dels Capellans, i alguns més). Situat a la Platja de ses Covetes, és un bar-restaurant d’estètica hippie, que ofereix música en directe i altres espectacles (per exemple el Circ s’Embat), o organitza concerts com ara el de divendres a Sineu.

El Festival s’Embat que tendrà lloc divendres 5 a Sineu tendrà com a caps de cartell la Gran Orquestra Republicana i, després, Daniel Higiénico amb la seva Quartet de Baño Band. El primer és un grup mallorquí de música reggae, ska i mestissatge, amb lletres que tenen un alt contingut de crítica social i que expressen clarament una ideologia esquerrana i republicana. El segon, Daniel Soler (Daniel Higiénico), és un barceloní que pràcticament sempre ha viscut a Mallorca, i que fa actuacions musicals molt enginyoses, que de vegades freguen el teatre. El festival inclourà actuacions del circ s’Embat i un mercadet artesanal. Començarà a les 21h i s’allargarà fins a les 6h de la matinada.

+infoQuines festes tendrem enguany?

Web de s’Embat (la pàgina web està en castellà, anglès i alemany, però no en català)

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: