El PP carrega contra la gestió de la piscina municipal

comunicatEl Partit Popular de Sineu ha enviat un comunicat de premsa on expressa la seva disconformitat en com gestionen les instal·lacions de la piscina municipal.

Segons el comunicat del partit, “durant tota la temporada d’estiu els usuaris han fet arribar les seves queixes per la falta de manteniment del recinte; aigua en mal estat, brutor, vestidors en males condicions, falta de neteja i manca de control”. El partit també diu que “aquests problemes es veuen agreujats els caps de setmana, amb una afluència molt major d’usuaris, principalment de gent externa que no respecta la normativa de les instal·lacions”. El portaveu del grup municipal del PP, Tomeu Mulet, expressa que “entenem que els socorristes fan tot el possible per mantenir l’ordre, però es veuen desemparats i desbordats”.

El PP recorda que el passat més d’abril “l’equip de govern suprimí el serveis de policia local en diumenge, i precisament ara fan falta, degut a que aquest és el dia en que hi ha més afluència de gent”.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: