Presentació dels equips del CE Sineu

Aquest dissabte dia 17, a les 11,00 h, el CE Sineu presentarà tots el seus equips que competeixen o competiran aquesta temporada 2016-2017. Enguany la gran novetat és l’equip femení que ja ha començat la seva lliga.

Una vegada acabada la presentació dels equips, els assistents podran veure el primer partit a casa de l’equip femení. Serà contra el Marratxí B, a les 12,30 h, i serà el primer partit disputat a Sineu de lliga femenina de la història del club.

Pel que fa a altres partits que aquest cap de setmana es disputen a Son Matgí, els cadets comencen la lliga contra el Juventud Constancia. Serà dissabte a les 19,00 h. I l’equip de Preferent disputarà la cinquena jornada el diumenge a les 18,00 h, contra l’Alaró.

cartell-presentacio-ce-sineu-2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: