El CE Sineu femení: entrega, mèrit i constància

Aquest dissabte s’ha escrit un altre episodi a la història del CE Sineu. El partit de lliga disputat entre l’equip local i l’At. Marratxí B ha estat el primer partit de lliga d’un equip femení del CE Sineu celebrat a Sineu. I això és mèrit del club però sobretot del cos tècnic i de les jugadores que integren l’equip.

Com a testimonis del partit, podem donar fe de l’entrega de les jugadores durant el partit. Han de ser conscients del mèrit que té haver pres la decisió de participar en una lliga de futbol femení i de que, aquesta temporada, el resultat no importa, sinó el treball i la constància. Moltes de les jugadores no tenen experiència i s’enfronten a equips que sí en tenen.

Ànims i no defalliu!!!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: