Venen els Reis i lo Much fa el donatiu per a les famílies necessitades

Coincidint amb l’arribada dels Reis, lo Much de Reig pensa en les famílies sineueres que més necessitats tenen i, com en els darrers anys, avui la Muchal Foundation –confraria organitzadora de la Mucada- ha fet efectiu el donatiu a l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Sineu. Ja s’havia anunciat que, una vegada més, la major part de la recaptació procedent de la venda de camisetes i marxanderia mucal seria destinada a alleujar les necessitats econòmiques d’algunes famílies del poble [vegeu la notícia “Donatius de la XIII Mucada“]. Les ajudes s’assignen mitjançant els criteris que estableix la treballadora social, Iolanda Cirer, de la Mancomunitat del Pla per al municipi de Sineu. En total, el donatiu de la Mucada del 2016 a aquest efecte és de 4000 euros.

Per la seva part, Muchal Foundation ha agraït a través de les xarxes socials, les aportacions fetes pels participants de la darrera Mucada que, alhora que han fet possible la gran festa sineuera, han contribuït en diferents iniciatives solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: