Dissabte es tornen ajuntar totes les quintades

IMG_8390

Aquest dissabte es torna celebrar l’edició anual del dia Q, la festa organitzada per alguns bars i que aplega grups de totes les edats del municipi. Aquesta és la tercera edició de la festa, en la que les diferents quintades dinaran en diversos restaurants del poble, i que acabarà a l’estació d’autobusos amb música de diferents grups musicals i dels DJs locals Pep Trònik, Àngel Jurado i Biel Castell.

Per altra banda, i com fan freqüentment, el diumenge els comerciants i el consistori organitzen una nova fireta d’oportunitats -i ja va l’enèsima- perquè les tendes es treguin el gènere que els sobra.

+info: vegeu la galeria de fotos de l’edició de l’any passat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: