Una avaria obliga a tallar l’aigua demà dijous a partir de les 8

img_4713Una avaria a la xarxa d’abastiment està provocant una fuita considerable d’aigua des de fa unes hores, sent el carrer Concòrdia un dels principals afectats, tal com s’aprecia a la imatge. Demà dijous dia 17 a partir de les 8 del dematí es tallarà el subministrament durant unes 6 hores aproximadament. L’Ajuntament atribueix aquest incident a l’obsolescència de la xarxa.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Blavet

    Des de fa unes hores, no. Des de dilluns, per ser més exactes. Quants de litres tudats, Déu meu !!! El conseller de Medi Ambient, demanant que ens esforcem en l’estalvi d’aigua. Que demani a l’empresa concessionària del servei per què posa excuses inexplicables per no poder afrontar la reparació de forma urgent. No se sap molt bé si és per ineptitud o per falta de personal, o ambdues coses. Això sí, no retorneu cap factura, perquè si que tenen personal per encalçar-vos i amenaçar-vos amb recàrrecs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: