Joan Munar xerrarà del Much en unes jornades culturals de Formentera

20161117-110612.jpg

El patrimoni immaterial, entre la revisió i la descoberta‘ és el títol de la trenta-quatrena edició de les Jornades d’Estudis Històrics Locals que es duran a terme divendres 18 i dissabte 19 de novembre a Formentera.

El coordinador d’aquestes jornades que versaran sobre el patrimoni immaterial és n’Andreu Ramis, president del Consell Assessor de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears, apunta que la creixent preocupació que es dóna a les Illes Balears per a la preservació d’aquest patrimoni fa que sigui urgent l’actualització conceptual i la posada d’un marc normatiu.

Aquestes jornades tendran un format que inclourà ponències, a càrrec d’especialistes, i comunicacions, que permetran copsar la realitat territorial a través d’estudis de casos i experiències concretes.

A l’apartat sobre les permanències, les transformacions i els canvis en el patrimoni immaterial hi haurà una comunicació del nostre company de redacció, directiu de l’OCB Sineu, president de la Muchal Foundation i expert en el món del rosa xiclet Joan Munar ‘La festa de lo Much de Reig explicada a fora poble’ explicant la gènesi i el desenvolupament de la neofesta sineuera.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: