S’ha vist una furgoneta carregant objectes del Monestir Concepcionista

Segons ha pogut saber Díngola, el passat dimarts hi havia una furgoneta aculada a l’accés de la porteria del Monestir Concepcionista carregant objectes, un fet que corroboren diversos testimonis oculars. Tal i com se’n fa ressò avui el diari Ultima Hora, crida l’atenció aquest fet al tractar-se d’un immoble catalogat amb la màxima protecció i pendent de la realització d’un acurat inventari dels béns que conté.

Tot just ara fa una setmana que Díngola es va posar en contacte amb Fra Bartomeu Pont TOR, delegat de vida consagrada, i aquest ens va assegurar que no sortiria res de l’interior del Palau -fent al·lusió al succeït al convent de Sant Jeroni de Ciutat-. Pont també afegí que les dues úniques claus del recinte estan, una en mans del Bisbat i l’altra, la custodia ell mateix.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Blavet

    Si ses monges estimaven tant Sineu, per que el deixaren al Bisbat?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: