Campanya solidària de Càritas Parroquial

1acampanya-aliments-2014Diumenge passat, tot coincidint amb l’inici de l’Advent, Càritas parroquial va iniciar una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades de Sineu rebin ajuda alimentària. El seu objectiu és informar i sensibilitzar a tots els sobre la realitat de la pobresa al nostre poble i afavorir una col·laboració continuada amb el Banc d’Aliments de Càritas-Sineu durant tot l’any.

Quins aliments puc donar?
Es recullen tot tipus d’aliments nutritius de llarga durada. Els més necessaris en aquests moments són l’oli, la llet i el sucre. A banda, es pot donar pasta, arròs, llegums secs, galletes i farina. També productes infantils com farinetes, potets i llet de lactància en pols.

On és el punt de recollida?
La recollida es farà fins a Nadal, durant tot l’Advent, i es poden dipositar els aliments al costat de l’altar de l’església parroquial. L’horari d’obertura és mitja hora abans i mitja hora després de les misses.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: