Les innocentades del 2016

Com és habitual cada any, el poble s’ha despert amb algunes innocentades a diferents indrets. Pel que hem pogut comprovar des de Díngola, no es pot dir que hi hagi hagut cap malifeta que surti del que entenem com acceptable. El més destacable ha estat davant l’Ajuntament amb palla i ous tirats a la porta principal. Alguns missatges escrits en paper o en forma de pancarta al bastiment de l’Església i a la porta lateral del que va ser el convent de les monges concepcionistes.

Cal destacar, això sí, que durant tota la nit ha patrullat una dotació de tres membres de la policia local, que suposarà un cost per les arques municipals. També és cert que el dia encara no ha acabat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: