La innocentada de Díngola ha fet 6.000 visites fins ara

utz

Òbviament que, com tots suposem que vareu veure, la notícia sobre el Centre de Tecnificació d’Utz Claassen a Sineu (fes clic aquí) va ser una innocentada, pròpia de les que fan cada any els mitjans, i que nosaltres també solem fer. Ni el catedràtic de Biologia Molecular Andreu Palou dirigirà cap laboratori de nutrició esportiva a devora el Pou Llevoner, ni l’extècnic sineuer Jaume Barona hi donarà classes de tàctica futbolística, ni el regidor Pere Joan Jaume dirigirà l’allotjament d’aquest centre. Tampoc es farà res a l’antic Palau dels Reis de Mallorca i, per suposat, no s’ha demanat assessorament a l’historiador Antoni Marimon. L’empresa Gossip Investment és ficticia i, segurament, Utz Claassen a penes ha sentit parlar de Sineu. Per acabar-ho d’arreglar, si sou lectors habituals de Díngola, sabeu que els terrenys on suposadament s’havia de fer el centre no es poden urbanitzar.

Díngola ha fet innocentades des de que té el seu portal digital. Per exemple l’any passat, segons aquest noticiari, la periodista Marta Bergas –redactora nostra– era fitxada pel PP com a cap de premsa (fes clic aquí).

Cada any, des del 2012, Díngola fa la seva innocentada digital. Per molts anys, amb alegria! 🙂

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: