Concert de la banda de música de Muro

Aquest dissabte, a les 20,00 h. a l’Església, la banda de música de Muro (Unió Artística Murera) farà un concert. Entre els seus integrants hi trobarem cares conegudes del nostre poble. Sineuers i descendents de sineuers són membres d’aquesta banda.

Joana Maria Oliver al bombardí, Miquel Mas a la trompeta i Joana Francesca Gelabert al saxo, són els tres sineuers residents que en formen part. Però hi ha altres integrants amb lligams familiars amb el nostre poble. Joana Ordinas (trinxetera) al clarinet, una de les filles de Miquela Font i el fill de Pere Bestard (dos membres del Trio Allegro que ja han actuat a Sineu), ambdós a la percussió, i els dos fills, encara nins, de Jaume Sastre Sabater (Robí) també a la percussió.

Sens dubte, és un al·licient afegit per escoltar la música d’una banda que té un gran bagatge musical i històric a Mallorca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: