[GALERIA FOTOGRÀFICA] Aigua fins al coll

Ara mateix ha arribat el corrent elèctric en alguns llocs. Feia 3 hores que no hi havia llum en alguns punts de Sineu (si n’hi havia, en canvi, en uns altres). En algunes barriades no n’hi havia des de les nou del matí, i aquesta només ha fet alguns “intents” tímids de tornar. Es suposa que els talls d’electricitat o un llamp que hauria afectat el sistema electrònic és també la causa de les incidències en les barreres dels passos a nivell de la línia de tren, i aquestes ja s’han comunicat a SFM.

És un dia, avui, per estar a casa i no moure’s. Tota sa nit ha estat fent tempesta i, com a mínim, a Son Oliver un llamp hauria afectat un habitatge. En alguns moments ha fet calabruix. A Mallorca hi ha algunes carreteres tallades (per exemple la de Sineu a Petra), i estem en avís groc per pluges. A Sineu gran part de fora vila està inundada, però també dins el poble hi ha carrers per on passa un pam d’aigua.

Per demà la meteorologia no millorarà, farà més vent, i l’alerta puja de nivell groc a nivell taronja en el Pla de Mallorca. Per tant, demà, alerta taronja per vent. Aquesta setmana de Sant Antoni i Sant Sebastià haurem tengut, doncs, neu (encara que no va ‘aferrar’), pluja, vent i fred. Qui deia que no tendriem hivern?

 

Calabruix i sense llum

La imatge del poble era, fins fa uns instants, certament melancòlica. El claustre de Sant Francesc ple de calabruix, mentre a dins de l’Ajuntament els funcionaris feien feina amb llum de piles. Ocorria el mateix a bars, botigues, forns, perruqueries… En la barriada del Pou d’en Rebassa s’han tret grapades de gel de dins algunes canalitzacions. En algunes plantes baixes i soterranis de Sineu s’ha hagut de treure aigua.

Telèfon d’emergències: 112

Previsió meteorològica a Sineu: pàgina de l’AEMET

Fotos: Díngola o lectors (si teniu fotos que creieu interessants per il·lustrar el dia d’avui, enviau-les a sineu@ocb.cat).

 

 

 

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: