Protecció Civil demana prudència i no sortir del poble si no és necessari

20170121-125026.jpg

Protecció Civil de Sineu i Emergències 112, depenent de la Direcció General d’Emergències, demanen a la població que no surti del municipi ni agafi carreteres si no és estrictament necessari. Els equips d’emergència es veuen desbordats perquè, recordem-ho, plou damunt banyat. Fonts de Protecció Civil han manifestat a Díngola que “hi ha moltes carreteres tallades i se n’estan tallant més”. En concret, a hores d’ara, estarien tallades les de Petra i Sant Joan, com ahir, però s’estaria plantejant també tallar la de Manacor si la pluja no afluixa.

Pitjor que ahir
Avui estem en alerta taronja per vent. Ahir l’alerta era només groga, i recordem quantes incidències hi va haver: llamps que afectaren a vivendes, carreteres de Sant Joan i de Petra tallades al trànsit, soterranis i plantes baixes inundades, camps anegats, carrers del poble intransitables per excés d’aigua, talls de llum de tres o quatre hores, mal funcionament de les barreres del pas a nivell del tren, etc. Podeu llegir l’article d’ahir aquí (fes clic). Avui, a la pluja, i al fet de que el camp ja està saturat d’aigua (vegeu la foto que encapçala aquest article, corresponent al camp d’en Pineta fa una estona), s’hi afegeix el fort vent. Aquest ja ha causat la caiguda d’arbres en algunes carreteres. El Partit Popular, a través de les xarxes socials, ha manifestat que la culpa del que succeeix aquests dies és, al manco en part, de l’administració: segons els populars no es té l’esment necessari en la neteja de torrents.

20170121-125644.jpg

20170121-130511.jpg

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: