El PP vol ajornar la data d’aplicació del Pla de Mobilitat, i demana consens amb els veïnats i la Policia Local

Sa Plaça necessita mà de metge.

El PP troba que s’ha d’arribar a un major consens amb negocis, veïnats, oposició i Policia Local.

El PP s’ha queixat avui, a través d’un comunicat de premsa, del Pla de Mobilitat que vol aplicar l’Ajuntament de Sineu a partir del proper 13 de febrer (fes clic aquí).

El principal partir de l’oposició creu que el consistori ha actuat amb falta de transparència i de consens. El comunicat diu que “com ja vàrem anunciar el passat mes de setembre i queda recollit a la notícia del mitjà de comunicació local Díngola, falta consens amb veïnats i comerços, ja que són els primers afectats de les mesures aplicades. En aquest sentit hi ha bastant de desconcert, i les persones amb les que hem pogut parlar consideren que no se’ls ha informat i que no es té en compte la seva opinió“. Per altra banda el PP sosté que la convocatòria de reunió informativa per part de l’Ajuntament no es va fer correctament, ja que només es va fer a través de la xarxa social Facebook i aquesta és una eina no utilitzada per tots els sineuers.

Segons el PP, les actuacions que ja s’han duit a terme en el carrer Estació, que han consistit amb una redistribució de les places d’aparcament i la senyalització del carrer, no ha aconseguit els efectes que es pretenien. El partit liderat per Tomeu Mulet troba que no s’ha disminuït la velocitat en aquell tram. A part, diu el comunicat, s’han reduït les places d’aparcament tot i la quantitat d’establiments de restauració i comerç que hi ha en la zona.

Els populars també sostenen que el projecte de l’empresa Gram no compta amb l’opinió de la Policia Local. El comunicat diu que una reforma circulatòria i qualsevol altra actuació que impliqui la mobilitat dins el casc urbà hauria de considerar el veredicte dels agents locals. Segons el PP “es menysprea la feina de la Policia Local“. L’equip de Mulet sosté que “no s’entén com serà possible aplicar les mesures de trànsit sense haver arribat a un acord amb els responsables d’aplicar aquestes mesures“. Finalment, el comunicat es demana “que passarà els diumenges, amb el servei de Policia suprimit per l’equip de govern“.

El PP demanarà una reunió amb l’equip de govern, segons el comunicat, i mirarà d’ajornar el calendari d’aplicació del pla, que havia de començar a aplicar-se dia 13.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Rafel

    I sabeu que en té de poder el lobby (dels ja sabem qui) a Sineu. Estic molt content de viure a un poble allà on la Plaça la tanquen al trànsit segons convingui als que ja sabem .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: