Judo, golejadors i futbol base

Judo: Copa Alacant

Els dies 11 i 12 de febrer s’ha celebrat la Copa d’Espanya (A) Infantil i Cadet a Alacant, Trofeo Internacional Isabel Fernandez. El club sineuer, Taikukan, ha estat representat per tres infantils i tres cadets.

Dels infantils, na Maria Martínez (-44 kg) va quedar tercera, Joan Carles Munar (-42 kg) setè i na Laura Pérez (-44 kg) no va tenir sort i no va poder fer medalla.

Dels cadets, Núria Farelo (-44 kg) va quedar primera després de guanyar dos combats, Maria Oliver (-57 kg) també va quedar primera després de guanyar quatre combats i en Miquel Àngel Suau (-60 kg) no va poder fer medalla ja que després de guanyar dos combats, va perdre el tercer per luxació.

 

Golejadors i equips base del C.E. Sineu

El jugador infantil Francesc Jaume Coll ja ha fet 39 gols en el grup B de la 2a regional infantil, i és el segon màxim golejador de tots els infantils de 2a regional.

Maria Mercè Gomila Estrany ha fet 13 dels 17 gols que ha aconseguit l’equip femení.

Pel que fa a la classificació dels equips base de futbol, els juvenils ocupen la 6ena posició de la seva classificació, els cadets ocupen la quarta posició, els infantils ocupen la 5ena posició, els alevins l’11ena posició, els benjamins de 2a regional la 7ena posició, els benjamins de 1r any també la 7ena posició i els prebenjamins la 9ena posició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: