Ets dona? T’estimes? T’acceptes? Saps dir NO? Demà és el dia de la dona

El cartell utilitzat l’any passat per a la conferència de l’Ajuntament.

El dia internacional de la dona treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides (l’ONU). És un dia aprofitat tradicionalment per reivindicar el feminisme, denunciant el masclisme i els micromasclismes.

Els dies 11 i 18 de març, i 1 d’abril, R. Mascaró impartirà un taller per a dones, emmarcat en els actes que ha organitzat el Consell de Mallorca en motiu del dia de la dona. El taller, que tendrà lloc els dies esmentats, de 10:30h a 12:30h en el centre cívic-cultural sa Quintana, du per títol «Una passa a favor teu: seminari d’autoestima per a dones» i té per objectiu potenciar l’autoconfiança de les dones. És organitzat conjuntament pel Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Sineu.

Dins el mateix marc del dia de la dona, els dies 11 de març i 18 de març també tendrà lloc el taller «Per què mola deixar de ser masclista». Dia 18 hi haurà una sessió de teatre de barra a sa Quintana, amb el títol «Dones a escena».

Per demà dimecres, la Biblioteca Municipal ha organitzat un contacontes amb Catalina Valriu –arxiconeguda a Sineu–, «Dones de conte, contes de dones», a la sala d’actes d’aquesta entitat.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: