Heu vist l’emotiva carta de Valtònyc a sa mare?

Aquesta és la carta que Josep Miquel Arenas Beltran, Valtònyc, ha escrit a sa mare a través de la xarxa social Facebook, quan ha sortit dels jutjats. Com va manifestar a Díngola fa un mes i mig (fes clic aquí), el cantant és conscient que la família ho passa malament. Avui li ha dedicat aquestes paraules:

De tot el que m’està passant, intent de quedar-me amb les coses bones. Estic més unit que mai a la meva família i als meus amics. I és cert que la part més punyetera és aquesta, la família. Avui ho he viscut bé. Ells (l’estat) juguen amb la nostra por perquè saben que aquesta mecànica funciona, ens debilita; i en el fons, la repressió és més psicològica que res. Però el fet de descobrir que ma mare i jo ens retroalimentam, fa que jo mateix m’autoexigeixi fer-li un somriure a tot, encara que no sigui res bonic tot el que ve, perquè així ella estigui bé. Perquè si jo caigués, ella també decauria. Si en canvi jo me mantenc ferme, ella també s’hi manté. Si jo surt d’allà amb forces, veig que els seus ulls brillen un dia més, i això significa que podrem donar una passa més. Mai li ho he dit, però el que admiro més d’ella és la valentia de no haver-me demanat mai que ho deixàs, que demanàs perdó, que reculàs o amollàs corda. Duim cinc anys aguantant totes les envestides que venen; tantes, que ja ens han tret la por. Ella creu que el valent som jo, però que va!, mamà, la valenta ets tu! Perquè si no ho deix és perquè tots dos hem assumit que resistir també és vèncer en certa manera, i que de vegades tenir principis vol dir amollar alguns privilegis. T’estim.

Podeu llegir el post directament aquí.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

2 comments

  1. Sineuera

    Lo siento, pero mi apoyo es a las víctimas del terrorismo y a sus familias, libertad de expresión sí, pero jamás para ofender a otros k sufren, aunque no sean de nuestra misma ideología.

  2. blazewall

    Es una vergonya que a l´estat espanyol es pugui fer apologia del genocidi franquista i amenaçar i injuriar politics sobiranistes, pero si fas un acudit sobre Carrero Blanco, o una canço criticant al Rei de seguida t´envien a la preso, demostra que Espanya es encara una democracia subdesarrollada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: