Marc Álvarez obté una beca per a l'”Escuela Europea”

El sineuer Marc Álvarez des metge Manolo, juntament amb dos mallorquins més, ha estat becat pel Partit Popular Europeu i el Parlament Europeu per a participar en uns fòrums de la Escuela Europea a Aranjuez (Madrid) que se celebraran entre el 20 i el 23 d’abril. Durant aquests quatre dies, membres del Partit Popular Espanyol i del Partit Socialdemòcrata Portuguès, discutiran sobre ‘Valors i política Europea’, ‘Economia, competitivitat i desenvolupament sostenible’ i sobre ‘El model Social Europeu’. 

Destacats dirigents del Partit Popular d’Espanya intervendran en el transcurs de les jornades, com M. Dolores de Cospedal, Ana Mato, González Pons, Rosa Estaràs i el president del Govern espanyol Mariano Rajoy. Es compta també amb la vicepresidenta del Parlament Europeu, Mairead MC Guinness.

One comment

  1. Martí

    I això és una noticia?… estupendo per ell. Magres anam de redacció…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: