Pere Fuster rep la “targeta blanca” del Comitè d’Àrbitres

Cada any, el Comitè d’Àrbitres de la Federació de Futbol de les Illes Balears guardona a les entitats i persones que han col·laborat amb la tasca arbitral al llarg de la temporada. Aquest matí s’han entregat els trofeus corresponents a la temporada 2016-2017.

A l’hora d’escollir el jugador, es valora el respecte, l’educació i el lideratge de grup enmig del camp. El jugador escollit d’entre totes les categories amateurs del futbol balear (des de tercera regional fins a tercera divisió) ha estat el capità del CE Sineu, Pere Fuster. Aquest reconeixement ha coincidit amb la darrera temporada de Pere Fuster (31 anys) com jugador amateur, ja que es retira després d’una meritòria trajectòria esportiva.

Trajectòria esportiva de Pere Fuster

Als 14 anys va anar a jugar al Sallista d’Inca fins el 1r any de Juvenil. Els dos següents anys d’edat juvenil va jugar amb el Sant Francesc de Divisió d’Honor Juvenil. Va jugar a tercera divisió amb tres equips:  3 anys amb el Manacor, 3 anys amb el Binissalem i 2 anys amb el Montuiri, jugant 3 lliguetes de promoció a Segona B, amb el Binissalem i el Montuiri. La resta d’anys ha jugat amb el CE Sineu, sent el capità de l’equip.

En edat juvenil va jugar amb la selecció balear i en edat amateur va ser seleccionat dos anys amb la selecció balear de tercera divisió.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: