Atletes sineuers a la I Cursa X Muntanya – Serra Nord 2018

Ahir dissabte es va disputar la I Cursa X Muntanya-Serra Nord 2018, entre Sóller i Pollença. El recorregut era de 44 quilòmetres amb sortida a les 8,00 h a Sóller i arribada a la Plaça Major de Pollença. La cursa l’organitza la secció de muntanya del Club Pollença i la FBME.

Els herois i heroïnes sineuers varen ser: Carles Ramis, Miquel Buades, Sebastià Gayà, Catalina Ferriol, Juan Beltran i Antonia Martorell. Perquè amb el temps que feia ahir, amb fred, aigua i neu, els que disputaren aquesta cursa varen ser protagonistes d’una gran heroïcitat.

Les fotos són de elitechip.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: