Previsió meteorològica: finalment hi haurà foguerons i correfoc, dissabte?

Sembla que el temps no vol que enguany es celebri la Nit de Foc a Sineu. Sense foguerons, sense correfoc, amb unes beneïdes que no van lluir… enguany hauria estat un Sant Antoni ben magre.

L’any passat ja es va haver de suspendre el fogueró de Sant Antoni (fes clic aquí), i enguany la Nit de Foc (fes clic aquí) es va passar de dissabte passat, dia 27 de gener, a aquest proper dissabte, dia 3 de febrer, més de dues setmanes després de Sant Antoni. Una nova suspensió d’aquesta nit ja seria definitiva, perquè enguany carnestoltes ve molt aviat, i el dissabte següent, dia 10, ja hi ha rua.

La festa de dissabte

La festa prevista per aquest dissabte inclou diversos foguerons (especialment en es Fossar i a sa Plaça), un passacarrers dels Xeremiers de Sineu i els caparrots, el correfoc gros dels Dimonis de sa Cova des Fossar (és a dir, el dels dimonis grans), i música dels germans Martorell a sa plaça (s’han hagut de canviar els plans, ja que els que actuaven a sa plaça inicialment eren els Glosadors de Mallorca).

Quin temps farà?

Si fins ahir vàrem tenir un temps preciós, aquesta passada nit tot ha canviat. Ha tornat el mal temps, i l’AEMET preveu que la situació s’allargui durant la setmana que ve. Tot i això, sembla que dissabte el mal temps dóna un respir: de fet, la pluja només aturarà dissabte, segons l’agència de meteorologia (fes clic aquí). Esperem que encerti!

La previsió de l’AEMET per els propers dies.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: