Esclata la polèmica pel manteniment de les instal·lacions: ara el PP torna la pilota enviada avui matí per GxS

El PP no ha tardat ni 24 hores a respondre el comunicat de premsa emès avui matí per GxS.

Recordem com han anat els fets. El PP va emetre un comunicat de premsa el dilluns (fes clic aquí), en que deia que en el proper ple del consistori faria una sèrie de preguntes a l’equip de govern sobre el manteniment de les instal·lacions, especialment aquelles referides a aigua calenta i calefacció. Avui matí, GxS, principal partit de l’equip de govern, contestava amb un altre comunicat (fes clic aquí), exposant les millores realitzades, i recordant com es va trobar el pavelló d’esports de l’IES Sineu quan va començar la legislatura. En aquest comunicat, el batle, Miquel Gelabert Confit, demanava al PP que li expliqués què és ‘deixadesa’, perquè segons ell, el partit de l’oposició fa servir molt aquesta paraula en els mitjans de comunicació.

El PP ha respost avui capvespre amb un nou comunicat, que us adjuntem seguidament.

Encara no fa un any, ja hi va haver una guerra de comunicats semblant, amb el tema de la piscina municipal (fes clic aquí).

Nou comunicat del PP

Referent al comunicat de Gent per Sineu respecte al manteniment de les instal·lacions municipals volem aclarir algunes informacions perquè els ciutadans puguin contrastar la informació.

– Des d’abans de Nadal hi ha queixes per part de l’Escoleta Municipal Sa Rota perquè no funciona el sistema de calefacció. Quan ja han passat un parell de mesos i no s’ha arreglat fins ara, això és deixadesa.

– Les darreres setmanes, mitja escola Rodamilans ha quedat sense calefacció, s’ha avisat a l’ajuntament i fins ara no s’ha intentat posar solució. Això és deixadesa. També s’ha avisat a l’ajuntament que el pati està brut i encara no s’ha solventat (però ara no hi entrarem en aquest tema, perquè la legislatura passada ja hi va haver un grapat de cartes del lector a Díngola)

– Responsables de diferents clubs esportius han avisat, fins i tot en els plenaris, dels problemes amb l’aigua calenta a l’IES Sineu. Si a dia d’avui no s’ha arreglat, això és deixadesa.

L’equip de govern hi és per governar i donar solucions als problemes. Sabem que no és fàcil perquè hem governat, però no sempre s’ha de donar la culpa de tot a la legislatura passada. S’ha de ser més humil i acceptar la crítica, així com hem fet tots els que hem governat, i no voler enganar la gent i carregar-ho tot sempre damunt el PP.

Referent al pavelló de l’IES Sineu:

Per tal de fer memòria i aclarir-ho bé a la gent. La legislatura passada, i com que la instal·lació és compartida, decidirem dur a terme diverses inversions de manteniment (millores als vestidors…) i dotació (canastres de bàsquet, marcatge dels camps reglamentaris, estores de competició per gimnàstica rítmica…) i anar tornant el deute que hi havia. Tot això sense rebre cap subvenció del Consell ni del Govern i posant en funcionament tres noves escoles municipals: la de bàsquet, la de natació i la de ciclisme en pista.

A tot això hi hem d’afegir que a Sineu hi ha més esport i més instal·lacions esportives i per tant creguérem oportú invertir en totes: vestidors del C.E. Sineu, millores a les pistes de tennis, sanejament i pintura de la voltadora municipal, enrajolat i maquinària nova de la piscina municipal…

És cert que aquesta legislatura l’equip de govern ha fet millores, però és que és la seva responsabilitat, faltaria més.

Si voleu fer més memòria, al debat d’abans d’eleccions ens comprometérem a fer una important inversió de millora al pavelló perquè era necessària, i som conscients que és una instal·lació molt emprada i que és necessari anar millorant. També aconseguirem el compromís de l’IBISEC per canviar tot el sostre del pavelló: a dia d’avui les goteres encara no s’han arreglades.

Tenim memòria i som i serem sempre ben conscients dels nostres encerts i, sobretot, de les nostres errades. Tot amb l’objectiu d’anar millorant amb humilitat i per el bé del poble.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: