L’Esplai fa panades i crespells

Avui matí al centre Sa Quintana el grup d’Esplai Sis Almuds, amb uns setanta nins i nines acompanyats de pares i mares, han fet una jornada culinària típica d’aquestes dates: han fet panades i crespells.

Després ho han duit al forn i han dinat tots plegats.

Aquestes festes de Pasqua, menja’t Mallorca

Precisament i pel que fa  a aquests productes, el Consell posa en marxa una campanya de promoció del producte local de Mallorca aprofitant la celebració de les festes de Pasqua on la gastronomia hi té un paper molt important.

La campanya «vol ser una convidada a consumir els productes de la nostra terra típics d’aquestes festes, ja que és una època molt associada a la gastronomia com les panades, els rubiols o els crespells que solen estar elaborats amb productes quilòmetre zero».

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: