Mater Sineu comptarà amb una paradeta de verdures i hortalisses al mercat setmanal del poble.

El centre Mater de Sineu ha implementat un programa de Servei Ocupacional que consisteix en treballar la terra; els usuaris duen a terme tasques d’horticultura. La entitat ha llogat un petit terreny ubicat devora el quarter de la Guàrdia Civil. Els productes obtinguts directament d’aquests conreus els començaran a vendre els mateixos usuaris a partir del proper dimecres 4 d’abril al mercat setmanal de la vila. Mater Sineu comptarà cada dimecres amb una paradeta on s’hi vendran les verdures i hortalisses que els usuaris hauran conreat en el marc d’aquest programa destinat a la ocupació laboral.

21768777_1765489013750839_4755242038785845926_o

El centre també posa en marxa un programa de voluntariat. 

Paral·lelament i per primera vegada Mater Sineu posa en marxa un programa de tallers de voluntariat obert al públic. De dilluns a divendres i de 15 a 16h el centre busca voluntaris que vulguin col·laborar amb persones amb discapacitat intel·lectual. La proposta consisteix en que el voluntari els ensenyi a fer allò que més li agradi: pintar, llegir, cuinar, etc. D’aquesta manera les propostes poden ser diverses: classes de costura, alfabetització, lectures en veu alta, entre altres. Aquest projecte, ja s’ha desenvolupat a ciutat i els organitzadors asseguren “ha donat molt bons resultats i per això és bo realitzar-lo al centre Mater de Sineu”.

Mater Voluntariat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: