Sineuers a IB3: quants déntols varen pescar, aquests tres, en el programa ‘Gent de la Mar’?

Molts sineuers (fes clic aquí, aquí, aquíaquí i aquí) han aparegut aquestes darreres setmanes a IB3. Avui diumenge, tres sineuers també seran protagonistes del programa ‘Gent de la Mar’, que s’emet setmanalment els diumenges vespre.

Manuel Barahona i Pedro Carbonell són els encarregats de les històries amb els amants de la mar, que cada setmana entren a casa nostra a través de la televisió autonòmica. Fa unes setmanes, aquests tres sineuers de la foto pegaren una bona matinada per anar a pescar amb els d’IB3. En Jaume Vidal va explicar a un dels redactors de Díngola que no tot era tan guapo com sortiria en el programa, però que “estava satisfet del resultat”. Podreu veure els tres sineuers a partir de les 21:35h.

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: