“Experience Galway”: S’organitza una estada estiuenca a Irlanda per a joves de Mallorca

Saber idiomes, en especial l’anglès, és doncs una de les passes fonamentals dels futurs professionals que acabaran els seus estudis amb intenció d’obtenir un lloc de feina en sintonia amb allò que hom ha estudiat. De cada vegada, la societat mallorquina és més conscient que el nivell de domini d’idiomes (fora del català i l’espanyol) no s’ajusta a les habilitats d’alguns països europeus, especialment els nòrdics, que han naturalitzat l’aprenentatge de l’anglès com a eina d’intercanvi i d’increment de les relacions internacionals.

L’aprenentatge d’un idioma no és tasca fàcil per a molts, especialment sense motivació i molt manco si es fa d’una manera allunyada de l’ús i de la realitat d’aqueixa llengua. Una de les formes que més èxit ha demostrat són els intercanvis i les eixides a països en què es parla la llengua que es vol aprendre. L’ús d’una llengua apresa a l’escola o a l’acadèmia d’idiomes en un entorn quotidià, força a trobar els recursos que milloren la fluïdesa del practicant i li reforcen els coneixements.

Divendres que ve dia 13, a les 20 h, a les aules de l’antiga escola Sa Quintana se celebrarà una reunió informativa per a explicar en què consisteix el Projecte EXPERIENCE GALWAY. Es tracta d’un programa de vacances d’estiu dirigit a joves d’entre 11 i 17 anys que podran gaudir d’una estada de quinze o vint-i-un dies a Galway (Irlanda), alhora que practiquen i aprenen anglès. Pel fet que les vacances d’estiu s’acosten -just falta un trimestre per a posar punt- i les famílies cerquen formes per tal que els al·lots en edat escolar puguin aprofitar els dies de vacances d’una manera o altra, el grup encapçalat per tres filòlegs mallorquins sota la marca Innovació, Integració i Futur serà divendres a Sineu a explicar aquest interessant projecte educatiu.

Galway Sineu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: