Avui es sabrà que diu la justícia de l’accident que va colpir l’ànim dels sineuers dia 14 de setembre del 2016

El punt fatídic on es va produir el succés.

Aquest matí a les 10h es reprendrà el judici per la mort de Biel Llull, que va començar ahir en els jutjats de Via Alemanya. Ahir va ser el torn d’acusada i testimonis. S’espera que avui ja s’arribi a les conclusions finals, després d’escoltar els advocats de totes les parts. La fiscalia demana 3 anys i 9 mesos de presó, mentre la família sol·licita la pena màxima, en ser un “delicte molt repetitiu” (recordem que fa dues setmanes es va produir un cas similar entre Artà i Capdepera).

Segons va poder saber Díngola, les dues al·lotes que dia 14 de setembre de l’any 2016 varen atropellar mortalment a Biel Bovet, havien estat bevent en diversos bars de Sineu durant un grapat d’hores. Segons testimonis sineuers consultats per aquest mitjà, “anaven clarament begudes” quan agafaren el cotxe, en la plaça des Fossar, devers les 19h, i enfilaren la carretera de Palma. Poc abans de l’encreuament amb la carretera de Lloret –just davant Son Joan Arnau– el cotxe va aplegar en Bovet, que havia sortit amb el seu fill “a fer un poc de bicicleta”, ferint-lo greument. El ciclista sineuer va ser portat a l’Hospital Son Espases, encara que no es pogué fer res per recuperar-lo de les gravíssimes ferides produïdes pel cop. La conductora va quadruplicar el nivell d’alcoholèmia legal, i va ser detinguda per la Guàrdia Civil. El 15 de desembre va sortir en llibertat, després que la seva parella (la que anava de copilot en el moment de l’accident), pagués la fiança de 25.000€ i en consignàs altres 50.000 en concepte de possibles indemnitzacions. Ahir es va iniciar el judici, i l’acusada va admetre que havia begut molt.

 

Informació relacionada: 

El succés va commocionar tot el poble, i també l’equip de redacció d’aquest mitjà. Els lligams de Bovet amb diversos membres de Díngola són coneguts de sobra.

Llegiu, de nou, aquest article relacionat, premi d’opinió en els Premis Periodístics 2016 de la Premsa Forana:

La difícil tasca d’informar en un poble petit

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: