L’IES Sineu exposa “Paisatges Geològics de Mallorca”

Ahir capvespre es va inaugurar al hall de l’IES Sineu l’exposició “Paisatges Geològics de Mallorca”, a càrrec dels alumnes de 2n de batxillerat que cursen l’assignatura de Geologia. El departament de Biologia i Geologia i la Comissió Ambiental de l’Institut han col·laborat en les tasques d’assessorament.

L’exposició consta de fotografies, pedres i roques de diferents llocs de la geografia de Mallorca i textos explicatius.

A l’acte hi varen assistir la Directora General de Formació Professional i Formació del Professorat de la conselleria d’Educació, Maria Francisca Alorda, el batle de Sineu, Miquel Gelabert Font, i el director del centre, Rafel Crespí.

El professor Biel Vicens va explicar en que consistia l’exposició i el perquè de la mateixa i ,acte seguit, els alumnes de Geologia varen fer de guies als assistents explicant tot el contingut de l’exposició. Hi havia altres professors i professores del centre i els pares, mares i altres familiars dels alumnes de 2n de batxillerat.

Està previst que aquesta exposició es mostri a la Fira de Maig de Sineu.

One comment

  1. Retroenllaç: Na Remirada mira al cel, creua els dits, i ens explica quina Fira tendrem enguany |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: