Díngola torna ser premiada per l’associació de periodistes de premsa forana, per l’entrevista a Gerard Quintana

Els representants dels cinc mitjans guardonats, amb l’homenatjat Onofre Arbona, el president de l’APFM, Rafel Oliver, i la representant del Consell de Mallorca, Aina Sastre.

Díngola ha tornat ser premiada enguany per l’Associació de Premsa Forana de Mallorca, APFM, que agrupa prop d’una cinquantena de revistes de la part forana de l’illa. Segons el jurat dels premis, Antoni Gomila –gabinet de comunicació de l’Ajuntament de Palma–, l’entrevista que feren Lola Palma i Miquel Puiggròs al líder de Sopa de Cabra, el passat estiu, és mereixedora del primer premi d’entrevista del curs 2016. De la mateixa manera, “Les beceroles d’Instagram”, de Joan Munar i Macià Puiggròs, publicada la primavera de l’any passat, va quedar entre els tres primers en el premi a la secció de reportatge.

Els premis foren entregats en el marc de la trobada trimestral dels mitjans que formen part de l’associació, que va tenir lloc ahir a Sencelles. En aquesta trobada va ser guardonat també Onofre Arbona -93 anys- de la revista ‘Bona Pau’ de Montuïri, i que du més de 60 anys en actiu en la premsa forana. En l’entrega de premis hi varen ser presents el batle de la vila, Joan Carles Verd, i la directora insular de política lingüística, Aina Sastre.

Des del 2012, fa 6 edicions que Díngola és premiada en una secció o una altra. Va començar el 2012 amb una espectacular foto d’un becut del viler Guillem Mayol, col·laborador esporàdic de la revista, i des d’aquest premi, Macià Puiggròs, Miquel Puiggròs, Pep Mestre, Antònia Real, Patri Martin, Joan Munar, Antoni Janer, Lola Palma, Pau Marimon, Arnau Amengual i Pere Joan Oliver han resultat premiats o finalistes.

Vegeu aquí (fes clic) un avanç que vàrem publicar de l’entrevista a Gerard Quintana, en aquest digital.

Vegeu seguidament tots els premis de l’APFM atorgats a Díngola.

 

LLISTAT DE PREMIS APFM A DÍNGOLA

–2017–

Premi secció Entrevista: Conversa amb Gerard Quintana, vocalista de Sopa de Cabra. De: Lola Palma i Miquel Puiggròs Noguera. Número 26, setembre 2017.

Finalista secció Reportatge: “Les beceroles d’Instagram”. De: Macià Puiggròs Noguera i Joan Munar i Fiol. Número 24, maig 2017.

–2016–

Premi secció Opinió: “La difícil tasca d’informar en un poble petit”. De: Miquel Puiggròs Noguera. Número 22, octubre 2016.

Finalista secció Reportatge: Dossier especial “Martí Ferriol”. De: Joan Munar i Fiol. Número 21, juliol 2016.

Finalista secció Disseny: Portada: “La marxa de Pep Pavarotti de batle”. De: Macià Puiggròs Noguera i Patri Martín Cobas. Número 21, juliol 2016.

–2015–

Premi secció Reportatge: “El comte I d’Espanya; un monstre de carn i ossos”. De: Joan Munar i Fiol. Número 18, setembre 2015.

Finalista secció Disseny: Portada. De: Jan Cortés i Patri Martín. Número 19, desembre 2015.

–2014–

Finalista secció Reportatge: “La senyera, símbol de Sineu”. De: Pau Miramon i Joan Munar. Número 13, abril 2014.

Finalista secció Entrevista: “Guillem Feliu, nou rector de Sineu”. De: Antoni Janer Torrens. Número 14, agost 2014.

–2013–

Premi secció Fotografia: “Portada – Especial Setmana Santa”. De: Macià Puiggròs, Arnau Amengual, Pere Joan Oliver. Número 9/13, març 2013.

Finalista premi Entrevista: “Conversa XX aniversari mort de Biel Caragol”. De: Josep Mestre, Antònia Real, Miquel Puiggròs. Número 10/13, juliol 2013.

–2012–

Premi secció Fotografia: “Portada: Becut vermell”. De: Guillem Mayol. Número 5, gener de 2012.

ELS GUARDONS D’ENGUANY PER A DÍNGOLA:

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: