Eleccions Muquicipals 2018: Tràfec d’inici de campanya.

Ahir horabaixa els candidats a Much i Muca 2019-2020 varen donar el sus a la campanya electoral que se resoldrà dissabte que ve, dia 14, amb la segona convocatòria d’Eleccions Muquicipals. L’aferrada de cartells electorals en els típics panells de propaganda, que surten del magatzem de la brigada cada pic que el poble és convocat a comicis, ha encetat oficialment la campanya que cadascuna de les dues colles, Joan Toni Campaner i Xisca Oliver, i Llorenç Ferriol i Neus Ribot, endegaran d’aquí a dissabte vinent a les 18 h, quan s’obrirà l’urna que arreplegarà la voluntat popular dels mucaires. Així s’elegirà, com ja es va fer l’any 2016, la setena colla que interpretarà Much i Muca per al següent bienni. Recordem que estan convocats a sufragi universal els nats o residents a Sineu majors de 16 anys.

 

El proper dissabte, dia 14, a menys d’un mes de la gran cita amb lo Much i la Muca, serà una diada ben completa per als seus fervorosos seguidors, perquè a més de la cita ineludible de les eleccions i la posada a la venda de les camisetes, a les 18 h, a les 12.30 h estan tots convidats a la Primera Comunió del Muquet en el claustre de l’ajuntament, acte inèdit que sols té com a precedent les noces dels seus honorats pares.

Els candidats durant la frenètica tasca d’aferrada de cartells propagandístics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: