El batle troba que ja s’han fet moltes coses, tot i que haurà estat una legislatura de ‘posar ordre’

Miquel Gelabert, Confit, batle de Sineu, opina que aquesta haurà estat la legislatura “de posar ordre”, més que una legislatura de grans obres i actuacions “més electoralistes” –segons paraules seves–. Així ho va afirmar ahir a Díngola, en una conversa que es va allargar un grapat d’hores.

Tot i això, segons Gelabert, s’han fet actuacions importants quan a espais públics, com ara la rehabilitació de sa Quintana com a casal cívic-cultural, la de sa Quartera de baix (que s’està realitzant en aquests moments, i que ha d’estar finalitzada el proper setembre) com a centre polivalent, l’adequació de sa Quartera d’alt per a Serveis Socials, la modernització de les oficines administratives de la sala, la reparació i restauració d’instal·lacions esportives com el pavelló (amb l’IES Sineu) i el poliesportiu de Son Magí (pistes de tennis, reparació dels vestuaris i, aviat, l’accés soterrat a la voltadora), etc. Gelabert insisteix en que “no s’han d’oblidar aquestes tasques”, en les que –diu– s’han fet esforços molt grans per no excedir-se en la despesa.

Respecte a sa Quintana, “era un desgavell quan arribarem noltros” va dir. “A part del nou pàrquing, hem millorat la infraestructura dels dos edificis, hem reconfigurat els usos i qui els ocupava, n’hem millorat la gestió…” va explicar Gelabert. Per més info, fes clic aquí.

La Quartera de baix s’està restaurant ara mateix (fes clic aquí), i serà un espai polivalent que servirà tant per a local per actuacions i activitats, com per a sala d’exposicions.

La Quartera d’alt va ser destinada a Serveis Socials, com ja informarem aquí (fes clic).

Les oficines d’atenció al client de la sala han estat rehabilitades (decoració, mobiliari, disposició de les taules d’atenció al ciutadà), per fer-les més modernes i eficaces.

Els vestuaris del poliesportiu es reformaren completament (vegeu el darrer número de la Díngola en paper). Ara bé, després de dues setmanes, el vandalisme ja s’ha carregat part dels nous equipaments.

S’explicarà tot en la propera DíNGOLA en paper. 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: