Enguany la festa de la ‘Moguda’ serà tropical i serà dia 4 d’agost

El grup +tortsQ1ganxo, juntament amb l’Ajuntament de Sineu, seran els organitzadors un any més de la típica verbena de sa plaça, que s’ha anat consolidant amb els anys. Sa Moguda, el nom que rep la festa jove que cada any té lloc a la part alta del poble, es sol celebrar una setmana abans dels dies forts les festes de Sineu. Enguany, concretament, tendrà lloc el dissabte dia 4, just una setmana abans dels dies forts de les festes.

Els organitzadors demanen enguany que els assistents vesteixin camises i roba hawaiana, tropical, florejada, o multicolor. Flors, papallones, peixos, lloros i flamencs seran els protagonistes, enguany, de la primera de les verbenes sineueres.

Segons Pep Toni Feixas, un dels organitzadors, “la novetat enguany serà un mapping a la façana de l’església”. El mapping o videomapatge és una tècnica de projecció utilitzada per a projectar imatges i objectes virtuals sobre qualsevol tipus de superfície, gràcies a un programari especialitzat. El mapping serà de temàtica Much de Reig durant la primera mitja hora (de les 23 a les 23:30h), mentre a partir de les 23:30h i fins la matinada serà de temàtica Tropical Summer. Per això es demana als assistents que assisteixin vestits de manera “molt tropical”, de la mateixa manera que l’any passat es demanava indumentària pirata (fes clic aquí).

La música enguany correrà a càrrec de DJ Pep Trònik i de DJ Freak Flamingo.

La Muchal Foundation participa com a col·laboradora de la festa.

 

Ressaca de Llubí, on també Sineu hi té presència

Hi ha festes d’estiu ineludibles per molts sineuers. La primera, òbviament, les festes de Sant Joan de Ciutadella, que enguany acolliren més d’un centenar de sineuers (fes clic aquí). L’altra cita ineludible són les festes de Sant Feliu de Llubí. El jovent sineuer assisteix en massa a les festes del poble veïnat, com a preludi de les festes de Sineu. El dia bo pels externs serà dissabte 28 de juliol, que de fet tendrà gustet sineuer, amb Baix’N’nicotina i DJ Biel Castell. Serà una setmana abans que la Moguda sineuera.

Ens veiem de gresca!

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: